Group – Tingkatan 6 89-90 SMKDPB 0


photo credit : cikgu hanafiah

photo credit : cikgu hanafiah

photo credit - cikgu hanafiah

photo credit – cikgu hanafiah

photo credit - cikgu halim

photo credit – cikgu halim

wall FB

  • Latifah Samian hana bagus ler ko ni masukkan pic yg lama2 tu teringat balik kan …..dulu slim semuanya skg entah2 dh 2x ganda agaknya.al fatiha untuk yang dh tiada
  • Halim Busno semoga roh mereka dicucuri rahmat..amin..tipah..baris aku lelaki semua jd cikgu..

    Anip..t k..apa nama kelas ni?

  • Latifah Samian tahniah kepada pendidik anak2 bangsa ya semoga dgn didikan kalian akan lahirlah genarasi yg lebih berwibawa cermelang,gemilang dan terbilang…kelas ni bukan 6 rendah mawar kan sebelum wujudnya 6 raya
  • Azmi Hj Kusnin Ada gak gambo aku aikss…
  • Suraiti Md Yusop eh aku pun ada gak lah….
  • Armadi Bin Ahmad aku pon ada .. hehehe… wife pon ada..shehehe
  • Kamsiah Mohd Ali Ni gambar kelas masa kita 6 rendah kan…
  • Hanafiah Sahat Ya kwn2 sblm gbr ni lupus,aku upload dlm ni.ni kelas sblm wujud 6raya
  • Kamsiah Mohd Ali Guru kelas kita tu…cgu Halimah yang mngajar ekonomi…
  • Hanafiah Sahat tengok la Mejar Zulfikri bin yahya tu..gaya dia dulu n sekarang sama je..Sahrin tak boleh cakapla…
  • Sahrin Mohd Salim Nip> apasal lak ngan aku?
  • Hanafiah Sahat sendiri jawab…
  • Sahrin Mohd Salim nak jawab apa?……hahahhahah
  • Norhayatunnisha Nordin teringat…kelas kita seramai 42 org rupa2nya…hissss…kalaulah skg ngajar ramai 2…..berpeluh gak!!!…Tapi yang pastinya gang kita mmg best2..
  • Latifah Samian rindu kat kalian semua.bila lg nk uat perjumpaan ni?
  • Suraiti Md Yusop ok gak kan kalau tahun ni wat lagi….lebih ramai dari tahun sebelumnya…mesti happening…nip ada plan tak…
  • Latifah Samian betoi tu ati ,ko tanya kot ada plan tuk thn ni
  • Armadi Bin Ahmad Selamat Hari guru. Pekerja pekerja taman syurga
    May 15 at 9:26pm
    Suraiti Md Yusop Selamat hari guru juga wat kawan-kawan…ramai2 ni semua dah 42 tahun kan…bertambah usia kita.
  • May 15 at 10:22pm
  • Suraiti Md Yusop Selamat hari guru juga wat kawan-kawan…ramai2 ni semua dah 42 tahun kan…bertambah usia kita.
    May 15 at 10:23pm
  • Hanafiah Sahat Happy teachers’ day to all…
    May 16 at 8:27am
  • Latifah Samian selamat Hari Guru…. semoga segala pengorbanan dan jasa akan dihargai hingga akhir hayat
    May 16 at 8:42am
  • Fadilah Yatni Salam semua. Pada sesiapa yg jd guru… Selamat Hari Guru. Dl diajar skrg mengajar. Besar jasa tuh

One thought on “Group – Tingkatan 6 89-90 SMKDPB 0

  1. Pingback: SALAM MAULIDUR RASUL | armadi ahmad

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s