Hisham sdpb buat lawak


image

untuk kenkawan yg ngantok..baca citer nie
Ada ni 3 nenek tua pi shopping mall. Lepas shopping, dia orang tahan taxi.
Ketiga tiga naik taxi back seat.
10minit dlm perjalanan, terdengar plastik berbunyi di belakang. 10 minit lepas tu , nenek bertanya kepada taxi driver.
Nenek: adik ohhh adik, kau mau makan kacang?
Taxi driver: buleh bah makcik.
Sambil menghulur tapak tangan dia ke arah nenek tadi. Dia pun melihat di telapak tangan dia penuh dgn mixed nuts. Lalu memasukan ke dlm mulut. Taxi driver : oii , sedap kacang ni makcik. Freeeeesh lagi. Tiada garam. 10 minit kemudian, makcik bertanya.
Makcik: adik, kau mau kacang lagi?
Taxi driver : Buleh bah makcik.
Sambil menghulur tangan. Lepas dimasukkan ke dlm mulut, dan mengunyah, dia bertanya sama makcik.
Taxi driver: makcik, kamu x makan kacang?
Nenek pun jawab.
Nenek : Kau tau lah kami ni adik. Sudah tua, tiada gigi. Kami suka isap dia punya coklat saja!

12:05PM, Oct 24 - Hisham (Sede: 
TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang ape power Karate?
Answer: Kuda belang..cube kira brape black belt dia ade.

5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong 
pulangkan kepada saye.

6) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun 
tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

7) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

8) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

9) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

10) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak.

11) Knape lelaki jarang kene. penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'.

12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer: ~> Sekretari baik: 'Selamat pagi tuan'
~> Sekretari kurang baik: 'Dah pagi ni tuan'.

13) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe

14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur.

15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, 
ape bendanya?
Answer: Tahi hidung.

16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, 
sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape...

18) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......

 h e h e h e h e !
~> LaughterIsTheBestMedicine

Kembali

One thought on “Hisham sdpb buat lawak

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s